Αταμάν: «Κάποιοι είναι μεγάλα ονόματα αλλά δεν έχω δει την ποιότητά τους»!

Γιώργος Κούβαρης
.
Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε πως το ζητούμενο για κάποιους παίκτες στον Παναθηναϊκό είναι να βελτιωθούν ατομικά ενώ επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο για περαιτέρω ενίσχυσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας την ήττα με 80-72 ενώ η διαφορά έφτασε ακόμα και στο -28 για τους «πράσινους που έπεσαν στο 2-4 στην κατάταξη.

Οι «πράσινοι» είχαν κακή απόδοση ενώ σε ό,τι αφορά τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Ισπανός φόργουορντ είχε 0/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο, 2 ριμπάουντ και 2 λάθη στα 18:23 που έμεινε στο παρκέ του Palau Blaugrana.

Ακολούθως, ο Εργκίν Αταμάν τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε πολύ χαμηλή παραγωγικότητα στην επίθεση από κάποιους παίκτες. Ακόμα και από έναν παίκτη που ξέρετε καλά. Ο μόνος τρόπος για να βελτιώσουμε το παιχνίδι είναι να βελτιώσουμε τις ατομικές επιδόσεις. Ελπίζω ότι θα βρούμε τον τρόπο να το κάνουμε. Ειδικά με κάποιους παίκτες που είναι μεγάλα ονόματα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει αυτό το επίπεδο. Δεν έχω δει την ποιότητά τους με βάση τις προσδοκίες μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ: «Προσθέσαμε έναν νέο παίκτη, τον Κέντρικ Ναν. Ίσως έχουμε άλλον έναν που μιλάμε».

Στην flash interview παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός υπέπεσε σε πάρα πολλά λάθη, κάτι το οποίο θα πρέπει να αναλύσει εκείνος και οι συνεργάτες του μαζί με τους παίκτες: «Κάναμε πάρα πολλά λάθη και πρέπει να αναλύσουμε γιατί κάναμε τόσα λάθη. Πρέπει να σκεφτούμε τον τρόπο που ξεκινήσαμε φέτος τη σεζόν».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.