Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Τι έκαναν οι Χουάντσο και Γουίλι Ερνανγκόμεθ (vid)

Ο Γουίλι και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.
Το φινάλε της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός, βρήκε νικήτρια την ισπανική ομάδα (80-72). Τι έκαναν τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ που βρέθηκαν αντίπαλοι, για πρώτη φορά στη EuroLeague;

Πριν από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός ο Εργκίν Αταμάν είχε πει ότι θα διαπιστώσουμε ποιος από τους δύο αδερφούς Ερνανγκόμεθ είναι ο καλύτερος.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες έφερε τον Χουάντσο αντίπαλο του Γουίλι, για πρώτη φορά σε επίπεδο EuroLeague. Το τελικό 80-72 δίνει ένα σημείο έτσι και αλλιώς στον φόργουορντ της Μπαρτσελόνα.

Χουάντσο VS Γουίλι

Ωστόσο, μία ματιά στη στατιστική εμφανίζει τον Γουίλι να έχει κάνει... νοκ άουτ! Τι έκανε στην αναμέτρηση; Ήρθε από τον πάγκο, αγωνίστηκε για 15:36 και μέτρησε 10 πόντους (1/4 διπ., 3/4 βολές), ενώ πρόσθεσε 3 ριμπάουντ, 2 λάθη και 1 μπλοκ (PIR 3).

Ο Χουάντσο, για τον οποίον άφησε «αιχμές» ο Εργκίν Αταμάν, έμεινε άποντος σε διάστημα 18:23. Είχε 0/1 δίποντο. 0/1 τρίποντα, 2 ριμπάουντ και 2 λάθη με το PIR του να διαμορφώνεται σε -2!

@Photo credits: Barca Basket twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.