Μακάμπι: Ζητά αλλαγή έδρας για το ματς με την Φενέρμπαχτσε

Σπύρος Μαρκεζίνης
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ζητάει την αλλαγή έδρας για την αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής στην Euroleague με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα, ONE η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται σε συζητήσεις με σκοπό την αλλαγή της έδρας του αγώνα της Euroleague με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε,

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα από το Ισραήλ προσπαθεί να βρει λύση στην προτροπή του εθνικού συμβουλίου ασφαλείας, κατά το οποίο, η Μακάμπι δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί επί τουρκικού εδάφους εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή και τις διεθνείς σχέσεις μεταξύ των κρατών.

Όπως μεταφέρουν τα δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις με σκοπό να υπάρξει η αλλαγή της σειράς στους μεταξύ τους αγώνες. Βάση προγράμματος, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Μακάμπι στην ένατη αγωνιστική ενώ ο δεύτερος αγώνας είναι ορισμένος για τις 4/1 του 2024 και τον 19ο γύρο. Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, τότε η ομάδα του Κάτας θα φιλοξενήσει αυτή του Ιτούδη στο Βελιγράδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.