Παναθηναϊκός: Την Τρίτη στην Αθήνα ο Ναν, προπόνηση για Σλούκα, ατομικό ο Βιλντόζα

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη στην Αθήνα ο Ναν, προπόνηση για Σλούκα, ατομικό ο Βιλντόζα

Σλούκας
Ο Κέντρικ Ναν αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (7/11), ενώ ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στις προπονήσεις. Με ατομικό συνέχισε ο Λούκα Βιντόζα.

Οι ενισχύσεις που περιμένει ο Παναθηναϊκός θα καταφθάσουν το μεσημέρι της Τρίτης (7/11, 13:15), αφού εκείνη την ημέρα θα φτάσει στην Αθήνα το πιο πρόσφατο απόκτημα των «πράσινων» ο Κέντρικ Ναν.

Ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, (Δευτέρα 6/11, 20:15) ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Κώστα Σλούκα να επιστρέφει στις προπονήσεις.

Ο διεθνής γκαρντ είχε χάσει τον αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα λόγω ασθένειας. Αντίθετα, με ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Λούκα Βιλντόζα.

Θυμίζουμε ότι για την επόμενη αγωνιστική της EuroLeague ο Παναθηναϊκός ταξιδέψει στο Βερολίνο για να αντιμετωπίσει την Άλμπα (Παρασκευή 10/11, 21:00).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.