Παναθηναϊκός: Έφτασε ντυμένος στα «πράσινα» ο Ναν!

Παναθηναϊκός: Έφτασε ντυμένος στα «πράσινα» ο Ναν!

Γιώργος Κούβαρης
Κέντρικ Ναν
Ο Κέντρικ Ναν, η τελευταία χρονικά σπουδαία προσθήκη του Παναθηναϊκού πάτησε στην Αθήνα και είναι πλέον έτοιμος να φορέσει τα «πράσινα».

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του Κέντρικ Ναν είναι πλέον γεγονός. Ο Παναθηναϊκός τον έντυσε στα «πράσινα» και ο Αμερικανός πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) όπως είχε ενημερώσει η ΚΑΕ.

Με κασκόλ Παναθηναϊκού κρεμασμένο στον λαιμό του, ο Ναν αποτελεί την τελευταία χρονικά προσθήκη του Παναθηναϊκού και πιθανότατα την πιο ηχηρή της σεζόν, μιας και η καριέρα του στο NBA δε χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις.

Μάλιστα ο Εργκίν Αταμάν θέλει να τον εντάξει άμεσα στις προπονήσεις, αφού μόλις ολοκληρώσει σήμερα τα ιατρικά, θα μπει στο πρόγραμμα των «πρασίνων» για να είναι έτοιμος με την Άλμπα, όπως δήλωσε από το βράδυ της Δευτέρας ο Τούρκος κόουτς.

Το βίντεο της άφιξης του Κέντρικ Ναν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.