Ναν: «Θα μπορούσα να παίξω και αύριο αν είχαμε παιχνίδι»

Ναν: «Θα μπορούσα να παίξω και αύριο αν είχαμε παιχνίδι»

Γιώργος Κούβαρης
Ναν
Έτοιμος για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ακόμα και... αύριο αν χρειαζόταν, δήλωσε ο Κέντρικ Ναν στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον ερχομό του στην Αθήνα.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα έκανε ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ κατέφτασε στο Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι της Τρίτης και μίλησε στα ΜΜΕ που τον υποδέχτηκαν, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να παίξει ακόμα και αύριο για τον Παναθηναϊκό αν υπήρχε παιχνίδι. Κάτι που φυσικά έρχεται σε συνέχεια των δηλώσεων του Εργκίν Αταμάν ο οποίος θέλει να τον έχει έτοιμο για το ματς της Παρασκευής κόντρα στην Άλμπα.

Οι δηλώσεις του Ναν

«Νιώθω υπέροχα, μεγάλη πτήση, είμαι λίγο κουρασμένος αλλά είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ»

Για το τι τον έπεισε να έρθει: «Το να είμαι εδώ στην Αθήνα, η άνεση για την οικογένειά μου. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίο κλαμπ με ιστορία. Οι παίκτες, οι προπονητές ταιριάζουν με τον τρόπο παιχνιδιού μου».

Για το αν μίλησε με κάποιον για την Ευρώπη: «Έχω μερικούς φίλους που έχουν παίξει στην Ευρώπη και μίλησαν με καλά λόγια για την Αθήνα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα».

1

Για το αν μίλησε με τον Αταμάν: «Ναι, μίλησα με τον κόουτς και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Ήρθα για να είμαι ο εαυτός μου, σκοράρω, να ηγηθώ και να κερδίσουμε παιχνίδια».

Για το αν θα είναι έτοιμος την Παρασκευή: «Θα μπορούσα να παίξω και αύριο αν είχαμε παιχνίδι».

Για τους στόχους του: «Ο στόχος είναι να επιστρέψω στο ΝΒΑ κάποια στιγμή. Φέτος τα πράγματα ήταν περίπλοκα. Ελπίζω να τα πάμε καλά και να επιστρέψω στο NBA. Ένας στόχος μου είναι το να κερδίσω πρωτάθλημα. Μπορώ να προσφέρω ηγετικά στοιχεία. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους συμπαίκτες μου».

@Photo credits: eurokinissi, ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.