Παναθηναϊκός: Όλες οι ατυχίες και οι τραυματισμοί της σεζόν

Παναθηναϊκός: Όλες οι ατυχίες και οι τραυματισμοί της σεζόν

Νίκος Καρφής
Ο Χουάντσο
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα αναγκαστεί να μείνει στα πιτς για δύο μήνες και το Gazzetta στέκεται στις ατυχίες του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα στη σεζόν.

Τεράστια ατυχία βρήκε τον Παναθηναϊκό και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός φόργουορντ υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (7/11) και αυτό θα τον κρατήσει εκτός για δύο μήνες!

Ο Ισπανός διεθνής θα υποβληθεί σε επέμβαση, που θα κάνει άμεσα την Τετάρτη για να επισπεύσει όσο το δυνατόν γρήγορα την αποκατάσταση, όμως η επιστροφή του θα γίνει στα παρκέ το 2024.

Οι... πράσινοι δεν λένε να... αγιάσουν φέτος, καθώς έχουν χτυπηθεί από αρκετές ατυχίες και τραυματισμούς και έχουμε ακόμα αρχές Νοέμβρη. Το τριφύλλι έχει χάσει για τουλάχιστον ένα ματς αρκετούς σημαντικούς παίκτες, με τον Εργκίν Αταμάν να αναγκάζεται να βρει λύσεις για να καλύψει τα κενά.

  • Παπαπέτρου: Επέμβαση στο αριστερό γόνατο
  • Μήτογλου: Ρωγμώδες κάταγμα σε δάχτυλο του αριστερού χεριού πριν από το Μουντομπάσκετ
  • Σλούκας: Ελαφριά θλάση στον αριστερό υποκνημίδιο, ενώ έλειψε από ένα ματς λόγω γαστρεντερίτιδας
  • Χουάντσο: συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού
  • Βιλντόζα: Διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλαο πριν από το Παυλος Γιαννακόπουλος και τώρα πρόβλημα στον αχίλλειο του δεξιού του ποδιού
  • Μαντζούκας: Ταλαιπωρήθηκε λόγω ίωσης

Με μια ματιά βλέπουμε πως έχουν ταλαιπωρηθεί από ατυχίες και τραυματισμούς δύο γκαρντ (Σλούκας, Βιλντόζα) και τέσσερις φόργουορντ (Παπαπέτρου, Χουάντσο, Μήτογλου και Μαντζούκας). Μέχρι στιγμής την έχουν γλιτώσει οι σέντερ της ομάδας, δηλαδή οι Ματίας Λεσόρ, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Eπίσης ακόμα δεν έχουν χτυπηθεί από κάποιο τραυματισμό οι Γκριγκόνις, Γκραντ, Καλαϊτζάκης, Γκάι και Μωραϊτης. Αυτό σημαίνει πως έχουν βγει off σε κάποιο σημείο της σεζόν οι 6 από τους 14 παίκτες, καθώς ο Ναν ήρθε πριν μια μέρα στην ομάδα και ο Σαμοντούροβ δεν υπολογίζεται για το βασικό rotation όπως οι υπόλοιποι.

Όλα αυτά σε μια σεζόν που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 2-4 στην κατάταξη της Euroleague, ενώ μετρά 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Basket League. Η σημαντικότερη είναι το διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με πρωταγωνιστή τον Ντίνο Μήτογλου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.