Παναθηναϊκός: Επιτυχημένη η επέμβαση του Χουάντσο

Παναθηναϊκός: Επιτυχημένη η επέμβαση του Χουάντσο

Ο Χουάντσο του Παναθηναϊκού.
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του Χουάμτσο Ερνανγκόμεθ.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν επιτυχημένη, με τον ίδιο να αναμένεται να παραμείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο 28χρονος Ισπανός φόργουορντ υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού κατά την διάρκεια μίας προπόνησης, κάτι το οποίο τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές, ο Ερνανγκόμεθ στο επίπεδο της Euroleague πρόσφερε κατά μέσο όρο σε κάθε αγώνα 4,5 πόντους με 5 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε 22:36 λεπτά στο παρκέ. Παράλληλα, στο πρωτάθλημα της Basket League, μετράει 10,5 πόντους σε 23:02 λεπτά συμμετοχής σε 4 αναμετρήσεις. Το «τριφύλλι» στην Ευρώπη έχει ρεκόρ 2-4 ενώ στην εγχώρια διοργάνωση είναι αήττητο με 5-0.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.