Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Ναν και Βιλντόζα, ταξιδεύουν αύριο για Βερολίνο

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Ναν και Βιλντόζα, ταξιδεύουν αύριο για Βερολίνο

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ναν στην προπόνηση
Οι πρώτες στιγμές του Ναν με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην προπόνηση. Επέστρεψε στο πρόγραμμα ο Βιλντόζα, αναχωρεί για Γερμανία αύριο.

Ο Κέντρικ Ναν, αφού πέρασε τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, βρίσκεται πλέον μαζί με το υπόλοιπο ρόστερ του Παναθηναϊκού στο παρκέ και πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του «τριφυλλιού».

Μέσα από τις φωτογραφίες, το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων», βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ με σκοπό να λάβει μέρος στην πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Στο πρόγραμμα των προπονήσεων επέστρεψε ο Λούκα Βιλντόζα, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα με τον τραυματισμό του και αναμένεται να είναι ξανά στο πλάνο του προπονητή του.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου την Παρασκευή (10/11, 21:00) για την 7η αγωνιστική της Euroleague, με τον Τούρκο προπονητή να έχει δηλώσει πως θέλει να τον έχει μαζί του στην Γερμανία. Η αποστολή θα αποχωρήσει αύριο (Πέμπτη 9/11) για την χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

Ο Ναν στην προπόνηση

Ο Ναν στην πρώτη

Ο Ναν στην πρώτη του

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.