Παναθηναϊκός: «Ξεμούδιασμα» πριν τον αγώνα με την Άλμπα (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Παναθηναϊκός κάνει σουτάκια πριν το ματς με την Άλμπα Βερολίνου.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο γήπεδο της Άλμπα Βερολίνου λίγες ώρες πριν το τζάμπολ και έκαναν σουτ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Γερμανία με σκοπό να αντιμετωπίσει σήμερα, Παρασκευή (10/11, 21:00) την Άλμπα Βερολίνου για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 80-72, με σκοπό το να φτάσουν το ρεκόρ στο 3-4. Στην αποστολή του «Τριφυλλιού» βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Λούκα Βιλντόζα ο οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του στις προπονήσεις αλλά και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, Κέντρικ Ναν. Από την άλλη, η Άλμπα ψάχνει την δεύτερη νίκη της στην φετινή διοργάνωση, μετά από αυτή επί της Αρμάνι στον 4ο γύρο.

Η αποστολή βρέθηκε λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στο γήπεδο με τους αθλητές των «πράσινων» να κάνουν σουτάκια, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε ο Παναθηναϊκός:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.