Κάτας: «Το μυαλό βασανίζεται μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα»

Κάτας: «Το μυαλό βασανίζεται μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα»

Newsroom
Κάτας: «Το μυαλό βασανίζεται μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα»
Η Μακάμπι επιβλήθηκε της Μπάγερν στον πρώτο αγώνα που έδωσε ως γηπεδούχος στο Βελιγράδι και ο Όντεντ Κάτας σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί πίσω στο Ισραήλ, βάζοντας στην εξίσωση την «ομάδα του λαού».

Η Μακάμπι αγωνίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 9/11 για πρώτη φορά στο Aleksandar Nikolic Hall μετά την υποχρεωτική «μετακόμιση» λόγω του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας και έφτασε στη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου για την έβδομη αγωνιστική της EuroLeague, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Κόλσον, Μπράουν και Μπόλντγουιν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί πίσω στο Ισραήλ: «Σε σχέση με τους στρατιώτες του Ισραήλ και τους συμπατριώτες μας που βρίσκονται στη χώρα εν μέσω πολέμου, εμείς στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είμαστε τυχεροί.

Είμαι χαρούμενος για τη νίκη αυτή, αλλά αυτό που πρέπει να επαναλάβω είναι ότι η σκέψη μας βρίσκεται πίσω στην πατρίδα, στις οικογένειές μας, στους φιλάθλους μας και στους στρατιώτες. Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα που πήραμε ως ομάδα, αλλά τα συναισθήματά μας τα προσφέρουμε στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από τον πόλεμο.

Το Βελιγράδι πρέπει να γίνει σπίτι μας. Αισθανόμαστε καλά εδώ, νιώθουμε ασφαλείς, αλλά δεν είναι εύκολο. Μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ειδικά τέτοιες στιγμές, το μυαλό βασανίζεται. Διότι, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, παίζουμε το παιχνίδι μας και συνεχίζουμε το έργο μας, αλλά πίσω στο Ισραήλ υπάρχει πρόβλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.