Άλμπα-Παναθηναϊκός: Το τρομερό πρώτο ημίχρονο των «πράσινων» στο Βερολίνο

.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το πόδι στο γκάζι στη Mercedes-Benz Arena, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 44-60, σημειώνοντας 60 πόντους με 8/12 τρίποντα και έχοντας τέσσερις διψήφιους απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου.

Το καλεντάρι της έβδομης αγωνιστικής της EuroLeague έστειλε τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο για την αναμέτρηση με την Άλμπα, έχοντας τη στήριξη περισσότερων από 2.000 οπαδών του απέναντι στους Γερμανούς.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν εντυπωσιακό μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 47-60, κάνοντας επιμέρους σκορ 21-33 στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν σούταραν με 88.9% στις βολές (8/9), 82.4% στο δίποντο (14/17) και 66.7% στο τρίποντο (8/12), είχαν 15 ασίστ για 7 λάθη και τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων!

Συγκεκριμένα, οι Ντίνος Μήτογλου (12π., 6/7 δίπ.), Λούκα Βιλντόζα (13π., 1/2 βολ., 4/4 τρίπ.), Όλεκ Μπαλτσερόφσκι (11π., 3ασ.) και Μάριους Γκριγκόνις (10π.) ηγήθηκαν επιθετικά στο καλύτερο ημίχρονο του Παναθηναϊκού φέτος.

Στο μεσοδιάστημα, ο Κέντρικ Ναν έκανε το ντεμπούτο του σκοράροντας το πρώτο καλάθι του με floater ενώ ο Παναθηναϊκός έβγαλε εντυπωσιακές φάσεις όπως το κάρφωμα του Μπαλτσερόφσκι.

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.