Μήτογλου: «Έχω πάντα αυτοπεποίθηση, νιώθω πολύ καλά»

Μήτογλου: «Έχω πάντα αυτοπεποίθηση, νιώθω πολύ καλά»

Newsroom
.
Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν κομβικός στο πρώτο φετινό «διπλό» του Παναθηναϊκού στη EuroLeague, εξηγώντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να χτίσουν στη νίκη επί της Άλμπα.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Βερολίνο και ο Ντίνος Μήτογλου ηγήθηκε επιθετικά των «πράσινων» στη Mercedes-Benz Arena, τελειώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους (9/11 δίπ., 2/4 τρίπ.), 10 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα στα 36:05 που έμεινε στο παρκέ.

Μετά το τέλος του ματς, ο διεθνής φόργουορντ ανέφερε στη flash interview: «Η Άλμπα Βερολίνου είναι πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα, σκοράρει γρήγορα και έπρεπε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι της. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Έχω πάντα αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι μου, νιώθω πολύ καλά. Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη».

Ο Παναθηναϊκός είχε συνολικά πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων στην πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 3-4 στην κατάταξη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.