Ναν: «Ένιωσα άνετα αλλά περιμένω τη συνέχεια, ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»

Ναν: «Ένιωσα άνετα αλλά περιμένω τη συνέχεια, ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»

Newsroom
Ναν
Ο Κέντρικ Ναν πραγματοποίησε ντεμπούτο με τα πράσινα και μετά το τέλος αναφέρθηκε στην... πρώτη του εμπειρία, όπως επίσης και στα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Άλμπα στο Βερολίνο με 99-85 και ανάμεσα στις... ειδήσεις της βραδιάς ήταν και το ντεμπούτο του Κέντρικ Ναν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα πράσινα ωστόσο ήταν εμφανές ότι ακόμα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα του δεδομένα. Στα 07:45 που αγωνίστηκε είχε 6 πόντους με 2/2 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Nova και είπε ότι «είμαι χαρούμενος για το ξεκίνημα μου. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, ένιωσα κάπως άνετα αλλά περιμένω και τη συνέχεια. Μπαίνοντας στο ματς ήθελα να προστατεύσω την μπαλα και να παίξω άμυνα και όσο περισσότερο έπαιζα έβρισκα ρυθμό» ενώ για το ματς, ανέφερε:

«Ηταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, υπάρχουν έξυπνοι παίκτες. Μου αρέσει το παιχνίδι, υπάρχει ένα θέμα με τις αποστάσεις του γηπέδου όμως θα το μάθω» ενώ για τη νέα του ομάδα και τον Εργκίν Αταμάν, ανέφερε: «Μαθαίνω μέρα με τη μέρα τους συμπαίκτες μου και με έχουν βοηθήσει, με βάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας. Ο κόουτς μου έχει πει να είμαι ο εαυτός μου, να παίζω σκληρά και περιμένει και αυτός να ενσωματωθώ καλύτερα».

 

Όσο για το ΟΑΚΑ και το πόσο περιμένει να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της ομάδας: «Εχω δει βίντεο, είναι τρελή η ατμόσφαιρα, δεν μπορώ να περιμένω. Ήταν καταπληκτικοί οι φίλοι της ομάδας μας. Μας έδωσαν πολύ πάθος, είμαι έτοιμος για τη συνέχεια».

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.