Κάτας: «Πρόκληση να παίζουμε σε άδειο γήπεδο»

Newsroom
Κάτας: «Πρόκληση να παίζουμε σε άδειο γήπεδο»
Ο Όντεντ Κάτας μίλησε ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι (14/11, 21:05) για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Η Μακάμπι άρχισε να... συνηθίζει να παίζει χωρίς την παρουσία κόσμου και πιο συγκεκριμένα στο «Aleksandar Nikolic Hall» του Βελιγραδίου.

Έτσι ακριβώς θα υποδεχθεί -τυπικά- τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Euroleague και τον προπονητή, Όντεντ Κάτας να λέει ενόψει του αγώνα της Τρίτης (14/11, 21:05).

«Προερχόμαστε από δύο νίκες και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να συνεχίσουμε. Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, αν και τα πρόσφατα αποτελέσματά του δεν είναι καλά. Όμως γνωρίζουμε ξέρουμε τον Ολυμπιακό και ξέρουμε πόσο επικίνδυνοι είναι» ήταν τα λόγια του Όντετ Κάτας, ο οποίος συνέχισε:

«Είναι πρόκληση να παίζουμε σε άδειο γήπεδο που είναι η έδρα μας και θα πρέπει να νιώσουμε σαν να παίζουμε στο Τελ Αβίβ. Το κλειδί για εμάς είναι να ελέγξουμε το ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα να τρέξουμε στο γήπεδο και να σκοράρουμε εύκολους πόντους. Έχουν πολύ καλά γκαρντ και θα πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι και να κρατάμε την μπάλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.