Γουίλιαμς-Γκος: Δεν δείχνει σοβαρός ο τραυματισμός, λεπτομερείς εξετάσεις στην Αθήνα!

Γουίλιαμς-Γκος: Δεν δείχνει σοβαρός ο τραυματισμός, λεπτομερείς εξετάσεις στην Αθήνα!

Newsroom
Γκος
Ο Γουίλιαμς-Γκος αποχώρησε με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, ωστόσο δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό. Με την επιστροφή της αποστολής λεπτομερής έλεγχος για την κατάστασή του.

Ο Γουίλιαμς Γκος αποχώρησε από το ματς 4:46 πριν το ημίχρονο με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους (δεξι πόδι). Ο Αμερικανός δεν επέστρεψε στο ματς, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Βέβαια, ο Γκος θα υποβληθεί σε λεπτομερή ιατρικό έλεγχο στην επιστροφή της ομάδας από το Βελιγράδι, όπου το ιατρικό τιμ θα εκτιμήσει με με μεγαλύτερη ακρίβεια την κατάστασή του. Θυμίζουμε, πως την Πέμπτη (16/11) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να κάνει το 2 στα 2 μετά και τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μακάμπι.

Ο Αμερικανός στα 6 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στη Μακάμπι είχε 8 πόντους με 1/2 βολές, 2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.