Ολυμπιακός: Εκτός ο Μιλουτίνοφ, σε αναμονή για Γκος

Ολυμπιακός: Εκτός ο Μιλουτίνοφ, σε αναμονή για Γκος

Ολυμπιακός: Εκτός ο Μιλουτίνοφ, σε αναμονή για Γκος
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παρέμεινε εκτός, ενώ στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος που έκανε μαγνητική.

O Γουίλιαμς Γκος είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στην αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι και στον Ολυμπιακό αναμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής για την κατάστασή του. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να δουν αν θα είναι διαθέσιμος για τον απαιτητικό εντός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (16/11, 21:15). Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν τα πάντα για τον γκαρντ των Πειραιωτών.

Εκτός παραμένει τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοβ που θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη, ;όπως και Σακίελ ΜακΚίσικ (γυρνάει την Τετάρτη) που έχει παίξει μόλις σε δύο ματς φέτος κόντρα στον Παναθηναϊκό σε Euroleague και Super Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.