Μήτογλου: «Χτίζουμε κάτι καλό, θέλει χρόνο όμως είμαστε σε καλό δρόμο»

Newsroom
.
Ο Παναθηναϊκός βελτίωσε το ρεκόρ του σε 4-4 στην κατάταξη της EuroLeague μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις και το οφείλει εν πολλοίς στον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος εξήγησε πως οι «πράσινοι» πρέπει να «χτίσουν» σε αυτή τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague, επικρατώντας της Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ ενώ έπεται η αναμέτρηση με τη Βίρτους (17/11).

Από την πλευρά του, ο Ντίνος Μήτογλου εξήγησε στη flash interview μετά τη νίκη επί των Λιθουανών: «Έχω αυτοπεποίθηση και έχουμε καλή χημεία. Οι συμπαίκτες μου, ο κόουτς είναι φοβεροί. Χτίζουμε κάτι κάλο, θέλει χρόνο αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να χτίσουμε σε αυτή τη νίκη».

Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, πρόσθεσε: «Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας, και είμαστε χαρούμενοι που τους δίνουμε χαρά με τις νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

@Photo credits: INTIME, ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.