Κέμπα Γουόκερ: Δεν είναι ο παίκτης που είχαμε συνηθίσει (vid)

Κέμπα Γουόκερ: Δεν είναι ο παίκτης που είχαμε συνηθίσει (vid)

Ο Κέμπα Γουόκερ της Μονακό.
Ο Κέμπα Γουόκερ βαδίζει εδώ και εβδομάδες σε μία λεπτή γραμμή (σκοραρίσματος). Σε διάστημα σχεδόν ενός χρόνου έχει μετρήσει 11 επίσημους αγώνες, σε ΝΒΑ και EuroLeague, έχοντας σημειώσει 33 πόντους!

Τα «τύμπανα» για τον Κέμπα Γουόκερ ήχησαν δυνατά. Η Μονακό καυχήθηκε, στο twitter, επιλέγοντας μία φάση, όπου ο Γουόκερ ρίχνει στο παρκέ τον Νίκολα Μίροτιτς, προτού ευστοχήσει σε ένα δίποντο. Ρωτώντας αν αυτή είναι η κορυφαία μεταγραφή της Αρμάνι Μιλάνο.

Σχεδόν τρεις μήνες αργότερα, η λάμψη που συνόδευσε τον Γουόκερ και ο άτυπος τίτλος της κορυφαίος μεταγραφής στη φετινή EuroLeague «τρεμοπαίζει» επικίνδυνα.

Ο άλλοτε γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς και των Σάρλοτ Χόρνετς (μεταξύ άλλων) έχει αγωνιστεί σε έξι αγώνες της EuroLeague, με συνολικό χρόνο συμμετοχής τα 64 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν αγωνίζεται (και για λόγους salary cap και για λόγους συντήρησης).

Την τελευταία σεζόν του στο ΝΒΑ, στο Ντάλας, ο Γουόκερ μέτρησε 9 συμμετοχές και 72 πόντους.

Σε μία εξαιρετική περίεργη αλληλουχία: Στο ματς απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς σημείωσε 32 πόντους και σε αυτό κόντρα στους Μινεσότα Τίμπερουλβς, 14 πόντους.

Οι άλλες αναμετρήσεις του κυμάνθηκαν από 1 έως 8 πόντους. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στη EuroLeague.

To ζενίθ του Αμερικανού γκαρντ ήταν το ματς απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου σε διάστημα 17:03 σημείωσε 10 πόντους. Με τα υπόλοιπα ματς να έχουν ως κορυφαίο σημείο αναφοράς τους 5 πόντους απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Και μετά το... χάος των 2 πόντων!

Κάπως έτσι, μετά τις 19 Δεκεμβρίου του 2022 (14 πόντοι εναντίον των Καβς), ο Γουόκερ έχει αγωνιστεί σε 11 αγώνες με απολογισμό 33 πόντους (μ.ο.: 3.3 πόντους!).

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.