Παναθηναϊκός - Βίρτους: Αποθέωση για τον Καραγκούνη στο ΟΑΚΑ

Νίκος Καρφής
 Ο Καραγκούνης
Ο Γιώργος Καραγκούνης βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και βλέπει το Παναθηναϊκός-Βίρτους, με τους φίλους του τριφυλλιού να τον αποθεώνουν.

Είναι μια τεράστια μορφή για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και ιδιαίτερος αγαπητός για τους φίλους της ομάδας. Ο Γιώργος Καραγκούνης βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και παρακολουθεί από κοντά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαίρου και των πράσινων κάθεται στα επίσημα μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Βασίλη Παρθενόπουλο και μόλις τον παρουσίασαν, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του τριφυλλιού. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φώναξαν ρυθμικά το όνομα του, δείχνοντας την αγάπη τους.

Μια ποδοσφαρική πινελιά στο ματς της Euroleague χάρη στον Γιώργο Καραγκούνη με την σπουδαία καριέρα εντός και εκτός συνόρων (Ίντερ, Μπενφίκα, Φούλαμ).

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.