Μήτρου-Λονγκ: Αφίχθη στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Μήτρου-Λονγκ: Αφίχθη στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Newsroom
.
Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ αφίχθη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας τις εξελίξεις όσον αφορά την απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια, ενισχύοντας τους Πειραιώτες που έψαχναν μία κίνηση στα γκαρντ για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής.

Ο 30χρονος γκαρντ, γεννημένος στον Καναδά, με μητέρα Ελληνίδα άρχισε τη σεζόν στη Ζαλγκίρις και πλέον θα φοράει τα ερυθρόλευκα, κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Αθήνα: «Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Αυτή η ομάδα δεν είναι μια ομάδα που έχει διαφορετικά πράγματα. Είναι μαζί για αρκετό καιρό. Έχουν ηγεσία και συνέπεια. Εγώ θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να συνεισφέρω και να βοηθήσω να έρθουν νίκες».

Όσον αφορά την απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου, είπε: «Είναι κάτι που μιλάμε αρκετό καιρό. Περιμένω να επικυρωθεί και να έχω στα χέρια μου το διαβατήριο. Ένα βήμα τη φορά σε αυτό το κομμάτι».

Σε ερώτηση για το αν μίλησε με κάποιον από τον Ολυμπιακό πριν υπογράψει, είπε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχα χρόνο να μιλήσω για την κατάσταση. Μίλησα με τον Μπραζντέικις και με τον αδερφό μου Ελάιζα όταν υπέγραψε στην Ελλάδα. Και οι δύο ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι και μου είπαν καλά πράγματα».

@Photo credits: eurokinissi, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.