Μπαρτσελόνα: Χωρίς Βέσελι και Γιοκουμπάιτις κόντρα στη Μακάμπι

Σπύρος Μαρκεζίνης
Μπαρτσελόνα: Χωρίς Βέσελι και Γιοκουμπάιτις κόντρα στη Μακάμπι
Χωρίς τους Γιαν Βέσελι και Ρόκας Γιοοκουμπάιτις για μία ακόμη φορά η Μπαρτσελόνα, στον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε λίγες ώρες σήμερα, Πέμπτη (23/11, 21:05), η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχτεί τη Μπαρτσελόνα για τη 10η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα από τη Βαρκελώνη βρίσκεται στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση, με τον προπονητή της, Ρότζερ Γκριμάου, να μην έχει στη διάθεσή του για μία ακόμη φορά εξαιτίας τραυματισμών, τον Γιαν Βέσελι και τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις.

Πιο συγκεκριμένα ο Βέσελι αντιμετωπίζει προβλήματα στην μέση του, τα οποία τον κράτησαν εκτός παρκέ και στο παιχνίδι για το ισπανικό πρωτάθλημα ενώ ο Γιοκουμπάιτις έχει προβλήματα στον γοφό του.

Η ομάδα από το Ισραήλ ψάχνει την 6η της φετινή νίκη έχοντας ρεκόρ 5-3, επίδοση που την τοποθετεί στη 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης ενώ η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να πάει στο 8-2 και να εδραιωθεί για τα καλά στην 2η θέση της βαθμολογίας, πλησιάζοντας παράλληλα την μεγάλη αντίπαλο και πρωτοπόρο, Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.