Ολυμπιακός: Για την τρίτη σερί νίκη κόντρα στη Ζάλγκιρις

Ολυμπιακός: Για την τρίτη σερί νίκη κόντρα στη Ζάλγκιρις

Νίκος Καρφής
Ολυμπιακός: Για την τρίτη σερί νίκη κόντρα στη Ζάλγκιρις
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ (21:15) για τη 10η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να φτάσει στην τρίτη σερί νίκη του.

Μετά τις νίκες με Μακάμπι και Ερυθρό Αστέρα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ζάλγκιρις για την 10η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να φτάσει στην 3η σερί νίκη του.

Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών και να πάνε στο 6-4. O Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη μεταγραφή του Μήτρου Λονγκ και τον τρόπο που κατέληξε σε εκείνον, ενώ στάθηκε στο απαιτητικό ματς με τους Λιθουανούς.

Ο Μουσταφά Φαλ δήλωσε αστειεύομενος πως δεν του έλειψαν οι προπονήσεις με τον Μιλουτίνοφ γιατί τον κουράζε. Η ομάδα του Μπαρτζώκα βάζει 77.8 πόντους ανά ματς και δέχεται 75.8, ενώ το σύνολο του Μακσβίτις σκοράρει 80.7 και δέχεται 82.

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ επιστρέφει στην αποστολή μετά την μεγάλη απουσία του (έπαιξε μόλις σε δύο ματς μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει ξανά και στον Νίκολα Μιλουτίνοφ που άφησε πίσω του τον τραυματισμό. Ο Γουίλιαμς Γκος συνεχίζει να είναι εκτός. Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο της regular season.

Το πρόγραμμα

Αναντολού Εφές - Παρτίζαν 19:30
Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις Κάουνας 21:15
Μπασκόνια - Μονακό 21:30
Ερυθρός Αστέρας - Αρμάνι Μιλάνο 21:30

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.