Ολυμπιακός: Με ΜακΚίσικ στη 12άδα μετά από 49 ημέρες!

Ολυμπιακός: Με ΜακΚίσικ στη 12άδα μετά από 49 ημέρες!

Σακίλ ΜακΚίσικ
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι από τα πρόσωπα της ημέρας για τον Ολυμπιακό, μιας και επιστρέφει στη δράση μετά την 1η αγωνιστική της EuroLeague και το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός αρχίζει να μετράει τις επιστροφές του στην EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται για τη 10η αγωνιστική της σεζόν τη Ζάλγκιρις και πέραν του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος επιστρέφει και ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα βρίσκεται στη 12άδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, με ένα πέσιμο στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ από την 1η αγωνιστική να τον αφήνει για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα εκτός. Από τότε δεν έχει προλάβει να ξαναπατήσει παρκέ σε επίσημη αναμέτρηση μέχρι σήμερα που κάνει την επάνοδό του.

Δηλαδή μετά από 49 ημέρες, σε σχέση με το ντέρμπι της 6ης Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν είναι πλήρης, μιας και ο Γουίλιαμς Γκος παραμένει εκτός μετά το πρόβλημα που κουβαλά από το ματς με τη Μακάμπι, ενώ ο Μήτρου Λονγκ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα θα έχει δικαίωμα να βοηθήσει από τον 2ο γύρο της EuroLeague.

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.