Εφές: Πλησιάζει σε Μάικ Νταούμ ως αντί-Γουίλις

Εφές: Πλησιάζει σε Μάικ Νταούμ ως αντί-Γουίλις

Γιώργος Κούβαρης
Μάικ Νταούμ
Ο Μάικ Νταούμ φέρεται να είναι κοντά στην Αναντολού Εφές προκειμένου να καλύψει το «κενό» του τραυματία Ντέρεκ Γουίλις.

Μετά την ατυχία με τον Αμερικανό φόργουορντ και τον πρόσφατο τραυματισμό του στο ματς με την Παρτίζαν, η τουρκική ομάδα έχει βγει στην... αγορά προκειμένου να βρει παίκτη.

Σύμφωνα με το Sportando εκείνος στον οποίο έχει εστιάσει είναι ο Μάικ Νταούμ ο οποίος αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ντερτόνα. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ (28χρ., 2.06μ.) φέρεται να είναι κοντά στην Αναντολού Εφές και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρχουν και οι οριστικές εξελίξεις.

Ο Νταούμ βρίσκεται στην Ντερτόνα από το 2021 ενώ το καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιό του έως και το καλοκαίρι του 2025. Φέτος έχει αγωνιστεί σε τέσσερα ματς του BCL έχοντας κατά μέσο όρο 12 πόντους και 6.7 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα στο ιταλικό πρωτάθλημα μετράει 14.1 πόντους και 7.1 ριμπάουντ σε εννέα ματς.

@Photo credits: Basketball Champions League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.