Μονακό - Ολυμπιακός: Πάτησε παρκέ μετά από 10 αγωνιστικές ο ΜακΚίσικ

Δημήτρης Οικονόμου
Σακίλ ΜακΚίσικ
Στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου κόντρα στη Μονακό, ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψε στη δράση της EuroLeague πατώντας για πρώτη φορά παρκέ μετά την 1η αγωνιστική και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψε στη... δράση για τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός αντιμετώπισε έναν τραυματισμό μετά από ένα πέσιμο που είχε την 1η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό και έμεινε αρκετά πίσω.

Ο ΜακΚίσικ επέστρεψε στη 12άδα πριν από μία εβδομάδα, απέναντι στη Ζάλγκιρις αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας κρίνοντας πως ήταν ανέτοιμος δεν τον πέρασε στο παρκέ.

Η ώρα του ήρθε στο Μόντε Κάρλο, αφού απέναντι στη Μονακό έκανε τη δική του επιστροφή, περνώντας τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο παρκέ. Η αθλητικότητά του άλλωστε απέναντι σε ομάδες όπως η Μονακό παραμένει ζητούμενο για τον Ολυμπιακό και εξηγεί εν πολλοίς την εμπιστοσύνη του προπονητή των «ερυθρολεύκων» σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.