Ναν: «Θεωρώ πως παίξαμε καλά, σε κάθε αγώνα μαθαίνω»

Ναν: «Θεωρώ πως παίξαμε καλά, σε κάθε αγώνα μαθαίνω»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παρτιζάν
Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν.

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό AKTOR στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μία μεγάλη νίκη στην παράταση με 92-87.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του «τριφυλλιού», ο Κέντρικ Ναν, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε ότι θεωρεί πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έπαιξαν καλά, μίλησε για το γεγονός ότι ακόμα προσαρμόζεται στην ομάδα και αναφέρθηκε στην πολύ καλή του επίδοση κόντρα στον σέρβικο σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι, με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Θεωρώ πως παίξαμε καλά, στην τελική ευθεία κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση, που μας κόστισαν. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Παρτίζαν, έβγαλε κάποιες μεγάλες φάσεις στο φινάλε. Παίξαμε για να κερδίσουμε. Στα τελευταία λεπτά κάναμε κάποια άσχημα λάθη, που τα πληρώσαμε».

«Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε ένα βήμα μπροστά. Σε κάθε αγώνα μαθαίνω για να μπορώ να είμαι καλύτερος την επόμενη φορά. Κοιτάζω μπροστά, για να βελτιωθούμε όλοι μαζί και να πάρουμε τη νίκη».

«Είμαι κοντρολαρισμένος, είμαι ένας παίκτης που κάνει πολλά, ό,τι χρειάζεται η ομάδα κάθε φορά. Κυρίως αμυντικά, αλλά κι επιθετικά. Να παλεύω στην άμυνα και να παίρνω τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.