Παναθηναϊκός: Εννιά λεπτά καταστροφής στην «καρδιά» της ρακέτας του (vid)

Ο Ματίας Λεσόρ μαρκάρει τον Κέβιν Πάντερ.
Ο Παναθηναϊκός βίωσε την αγωνιστική καθίζηση στα τελευταία εννιά λεπτά του αγώνα απέναντι στην Παρτίζαν (4 στην κανονική διάρκεια και άλλα πέντε λεπτά στην παράταση). Το Gazzetta, με τη βοήθεια του Hudl Instat σας παρουσιάζει όσα έγιναν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προηγήθηκε με 73-63 στην Stark Arena κόντρα στην Παρτίζαν. Ένα καλάθι του Ντίνου Μήτογλου, 4:18 πριν από τη λήξη του τελευταίου δεκαλέπτου σήμανε την προαναγγελία μιας μεγάλης νίκης.

Στο φινάλε του αγώνα, τελικά αποδείχτηκε ότι εκείνο το καλάθι ήταν η αρχή του τέλους για τους «πράσινους». Η αρχή για 9 λεπτά καταστροφής. Τα οποία έδωσαν τη νίκη στην Παρτίζαν, στην παράταση (92-87).

Από το +10 και μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, ο Παναθηναϊκός μέτρησε 2/10 δίποντα και 1/1 τρίποντο.

Τα σουτ του Παναθηναϊκού στα τελευταία εννιά λεπτά.
Τα σουτ του Παναθηναϊκού στα τελευταία εννιά λεπτά.

Στον αντίποδα, επέτρεψε στους Σέρβους να καταγράψουν 2/3 τρίποντα και 4/6 δίποντα!

Ο ρόλος του Πάντερ

Με τον Κέβιν Πάντερ να δείχνει γιατί είναι πολύτιμος στο παιχνίδι της Παρτίζαν. Στο διάστημα των λεπτών που απέμεναν για τη λήξη μέτρησε 3/3 δίποντα και 1/1 τρίποντο. Εννιά πόντοι που «πλήγωσαν» την ομάδα του Αταμάν.

Αν ανοίξουμε το... χρόνο και φτάσουμε στην παράταση, εκεί ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε. Ο απολογισμός των 2/7 διπόντων και 2/3 τριπόντων δεν μοιάζει και τόσο απογοητευτικός.

Τα σουτ της Παρτίζαν στα τελευταία εννιά λεπτά.
Τα σουτ της Παρτίζαν στα τελευταία εννιά λεπτά.

Μόνο που η Παρτίζαν έκανε.. πάρτι κάτω από τη ρακέτα του Παναθηναϊκού. Αστόχησε και στα δύο τρίποντα που επιχείρησε, αλλά στην «καρδιά» της άμυνας των «πράσινων» μέτρησε 6/7 δίποντα!

Τρύπησε η άμυνα του Παναθηναϊκού

Και δεν είναι μόνο αυτό. Συνολικά, τέσσερις διαφορετικοί παίκτες... τρύπησαν την άμυνα και ολοκλήρωσαν την προσπάθειά του εξ επαφής από το καλάθι της ομάδας του Αταμάν: Ζακ ΛεΝτέι 1/1, Πι Τζέι Ντοζίερ 2/2, Ντανίλο Άντζουσιτς 1/1 και Μπρούνο Καμπόκλο 1/1.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.