Εφές: Αμφίβολος και ο Μπομπουά ενόψει Παναθηναϊκού

Δημήτρης Οικονόμου
ροντρίγκ μπομπουα
Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο της Εφές ενόψει Παναθηναϊκού για την πρώτη δόση της διπλής αγωνιστικής της EuroLeague. Τελευταίο όνομα αυτό του Ροντρίγκ Μπομπουά, που μπήκε στη λίστα των αμφιβόλων.

Ενός κακού... μύρια έπονται. Η Εφές είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με τον Κλάιμπερν μάλιστα να μένει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, αλλά αυτός δε θα είναι η μοναδική απουσία στο επερχόμενο ματσάρισμα με τον Παναθηναϊκό (5/12 - 19:30).

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά τραυματίστηκε στην τελευταία αναμέτρηση του τουρκικού πρωταθλήματος, στη νίκη της Εφές επί της Πέτκιμσπορ και αποχώρησε έχοντας δεμένο το πόδι του.

Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ούτε και κάποια ενημέρωση από τους Τούρκους, με τον Μπομπουά να μπαίνει αυτόματα στη λίστα των αμφίβολων ενόψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους». Σε ένα παιχνίδι που άπαντες στην Κωνσταντινούπολη περιμένουν πώς και πώς, μιας και πρόκειται για την πρώτη επιστροφή του Αταμάν ως αντίπαλος, μετά από τις δύο συνεχόμενες κατακτήσεις EuroLeague αλλά και τον περσινό τίτλο πρωταθλήματος που κατέκτησε με την Εφές.

Εξ ου και το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε μια πολύ... ζεστή ατμόσφαιρα, με το sold out να έχει ανακοινωθεί από το πρωί του Σαββάτου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.