Ολυμπιακός: Χωρίς Πετρούσεφ με Ρεάλ, ο Γκος από την επόμενη εβδομάδα

Ολυμπιακός: Χωρίς Πετρούσεφ με Ρεάλ, ο Γκος από την επόμενη εβδομάδα

Newsroom
Πετρούσεφ
Χωρίς τον Φιλίπ Πετρούσεφ θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τη Ρεάλ Μαδρίτης (5/12, 21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ θα πρέπει να περιμένει... λιγο ακόμα μέχρι να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε ότι ο Πετρούσεφ χρειάζεται ακόμα χρόνο μέχρι να αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο ματς εξηγώντας ότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που θα έχει μόλις μία ομαδική προπόνηση στα πόδια του, ενώ παράλληλα πρέπει να περάσουν μερικές ημέρες ακόμα από τη στιγμή που δεν είχε καλό αγωνιστικό ρυθμό στο ΝΒΑ.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος λέγοντας ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καρδίτσα (11/12, 20:15) και στη συνέχεια θα μπορέσει να ανεβάσει στροφές προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.