Euroleague: Στις 19 Δεκεμβρίου στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Final Four

Γιώργος Κούβαρης
Εισιτήρια
Η Euroleague ανακοίνωσε ότι στις 19 Δεκεμβρίου θα βγουν online στην αγορά τα εισιτήρια για το Final Four του Βερολίνου (24/5/2024-26/5/2024).

Σε ρυθμούς... Final Four αρχίζει ήδη να κινείται η Euroleague καθώς έγινε γνωστό ότι την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας) ανοίγει η πλατφόρμα για την online αγορά των εισιτηρίων! Οι τιμές των εισιτηρίων και για τα τέσσερα παιχνίδια θα ξεκινούν από τα 229 ευρώ (57.25€ το κάθε ματς) και θα φτάνουν έως και τα 709 ευρώ (177.25€ το κάθε ματς).

Μία ημέρα νωρίτερα και δη στις 18 Δεκεμβρίου θα μπορούν να προμηθευτούν πρώτοι εισιτήρια οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των συλλόγων της EuroLeague που συμμετέχουν στο πρόγραμμα προπώλησης, οι συνδρομητές της EuroLeague TV όπως επίσης και όλοι όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για το Final Four στο παρελθόν.

Το Βερολίνο θα φιλοξενήσει για 3η φορά το Final Four. Το 2009 είχε κατακτήσει το τρόπαιο ο Παναθηναϊκός νικώντας στον τελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ το 2016 το είχε κατακτήσει η ρωσική ομάδα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Θα διατίθενται επίσης εισιτήρια φιλοξενίας VIP, ξεκινώντας από τις 19 Δεκεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι μπορούν να δουν όλα τα αποκλειστικά προνόμια στο www.f4tickets.com ενώ για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, μπορούν να στέλνουν e-mail στο [email protected] .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.