Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Σέρχι Ροντρίγκεθ απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Δημήτρης Οικονόμου
Σερχιο Ροντρίγκεθ
Με την απουσία του Σέρχι Ροντρίγκεθ αριβάρει στην Αθήνα η Ρεάλ Μαδρίτης για να αντιμετωπίσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη διπλή αγωνιστική της EuroLeague.

Απουσία της τελευταίας στιγμής για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί ταξιδεύουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν πρώτα τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (5/12 - 21:15) και εν συνεχεία τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (7/12 - 21:15) αλλά δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Ο Ισπανός γκαρντ τέθηκε εκτός μάχης μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίο και το αποκόμισε από το... θρίλερ της Κωνσταντινούπολης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Εκεί όπου η Ρεάλ δεν έχασε μόνο το αήττητό της στην EuroLeague, αλλά θα στερηθεί και μία επιλογή στους γκαρντ της, όπου δεσπόζει ο Φακούντο Καμπάτσο, ο MVP του Νοεμβρίου στη διοργάνωση.

Ο Σέρχι τη φετινή σεζόν έχει εμφανώς περιορισμένο ρόλο, ένεκα και της παρουσίας του Καμπάτσο, αλλά δεν κρύβει τις δημιουργικές του ικανότητες. Δίπλα στους 3.0 πόντους του σε αυτά τα 14'30'' που αγωνίζεται, έχει προσθέσει 3.9 ασίστ και 1.3 ριμπάουντ, παραμένοντας κομβικός στη δημιουργία και την κυκλοφορία της μπάλας των πρωταθλητών Ευρώπης.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.