Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο της EuroLeague»

Newsroom
Αταμάν
Κατηγορηματικός για ακόμα μια φορά ήταν ο Εργκίν Αταμάν, που πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι μία από τις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν τη EuroLeague ως το φινάλε της σεζόν.

Το παιχνίδι της Εφές με τον Παναθηναϊκό έχει ξεχωριστή σημασία για τον Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος κόουτς επιστρέφει στη 12η αγωνιστική της EuroLeague στον τόπο που λατρεύτηκε, αλλά και κατέκτησε δύο τίτλους το 2021 και το 2022.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της EuroLeague, ο Αταμάν αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε με την Εφές. «Ήταν εξαιρετικά τα χρόνια μου στην Εφές. Τον πρώτο χρόνο ήρθα στη μέση της σεζόν και η Εφές ήταν τελευταία στην EuroLeague. Αμέσως αλλάξαμε παίκτες και μεντάλιτι και από την τελευταία θέση σε λίγους μήνες φτάσαμε στον τελικό. Η ιστορία θα γράψει ότι η Εφές κατέκτησε τους τίτλους το 2021 και το 2022».

Ο Αταμάν για τους στόχους του Παναθηναϊκού

Φυσικά η συζήτηση δεν μπορούσε να μη φτάσει στον Παναθηναϊκό. Από πολύ νωρίς ο Αταμάν έχει βάλει ψηλά τον πήχη, κάτι που πιστοποιείται και έμπρακτα με το πολύ δυνατό ρόστερ που έχουν φτιάξει οι «πράσινοι». Ο 57χρονος τόνισε για άλλη μια φορά πως ο Παναθηναϊκός θα είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο στο φινάλε της σεζόν!

«Κάποιες φορές θα κερδίσεις, κάποιες άλλες θα χάσεις. Αλλά όλοι μας έχουμε μία τεράστια επιθυμία να ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο κορυφαίο επίπεδο, όπως στο παρελθόν. Δε θα είναι εύκολο να φτάσουμε στον τίτλο απευθείας, αλλά ο Παναθηναϊκός θα είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουν με τις υπόλοιπες για τον τίτλο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.