Παναθηναϊκός: Κατάμεστο το ΟΑΚΑ με τη Ρεάλ, ανακοινώθηκε το sold out

Γιώργος Κούβαρης
ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός
Με τη δύναμη του κόσμου του και το ΟΑΚΑ κατάμεστο, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη Ρεάλ το βράδυ της Πέμπτης (7/12 - 21:15), στη δεύτερη δόση της διπλής αγωνιστικής της EuroLeague.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει στραμμένη την προσοχή του στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague απέναντι στην Εφές, αλλά ο κόσμος του δεν μπορεί να περιμένει για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Πέμπτη (7/12 - 21:15) την πρωταθλήτρια Ευρώπης και το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο, αφού όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που ήταν προς διάθεση.

Κάτι άλλωστε που ήταν αναμενόμενο, μιας και η ομάδα του Αταμάν έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους φίλους των «πρασίνων». Την ώρα που ο Τούρκος προπονητής επανέλαβε για μία ακόμα φορά πως ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται ανάμεσα στους διεκδικητές της EuroLeague, σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Εφές και την επιστροφή του στον τόπο που... δοξάστηκε.

Από πλευράς της βέβαια η Ρεάλ αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα, μιας και ο Σέρχι Ροντρίγκεθ δεν ταξίδεψε στην Αθήνα. Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν πρώτα τον Ολυμπιακό και μετά τον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό γκαρντ να μένει εκτός ένεκα ενός προβλήματος στο ισχίο.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού για το sold out με τη Ρεάλ

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.