Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να ρεφάρει με τη βοήθεια του κόσμου του»

Newsroom
Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να ρεφάρει με τη βοήθεια του κόσμου του»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (7/12, 21:15) για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague και ο Τσους Ματέο εξήγησε πως περιμένει έναν αγώνα ανάλογο με τον χθεσινό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης οδηγεί την κούρσα στη EuroLeague, φτάνοντας τις 11 νίκες σε 12 αγώνες στη regular season μετά το 71-77 επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και ο Τσους Ματέο ανέφερε με αφορμή την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR: «Οι Έλληνες οπαδοί υποστηρίζουν τις ομάδες του πολύ ένθερμα και είναι κοντά στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στην Ελλάδα και περιμένω ένα παιχνίδι παρόμοιο με το χθεσινό απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν θα πρέπει να χάσουμε τον έλεγχο του αγώνα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει διαφορετικό στιλ από τον Ολυμπιακό, αλλά θα βρούμε μπροστά μας έναν μαχητικό αντίπαλο που προέρχεται από μια ήττα στην Κωνσταντινούπολη και θα θέλει να ρεφάρει με τη βοήθεια του κοινού του. Για μας νίκες όπως αυτή επί του Ολυμπιακού επιβεβαιώνουν την καλή χημεία, την καθημερινή δουλειά και την εφαρμογή του πλάνου από την ομάδα. Τέτοιες νίκες σού δίνουν αυτοπεποίθηση για να συνεχίσεις να δουλεύεις με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε εμείς».

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.