Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 78-90: Ο Χεζόνια βγήκε ξανά στο παρκέ και γνώρισε standing ovation (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Χεζόνια
Ο Μάριο Χεζόνια μπορεί να «εκτέλεσε» την αγαπημένη του ομάδα ωστόσο μετά το τέλος γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Παναθηναϊκού έχοντας επιστρέψει στο παρκέ.

Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είχε ολοκληρωθεί. Ο Μάριο Χεζόνια είχε πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα για τη νίκη της ομάδας του.

Σε 22:52 λεπτά συμμετοχής είχε 19 πόντους με 5/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/4 βολές, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα. Παρά το γεγονός ότι είχε «κεράσει» φαρμάκι τους φιλάθλους που τον είχαν αποθεώσει πριν από το τζάμπολ του αγώνα, ο Κροάτης φόργουορντ γνώρισε και... δεύτερο standing ovation.

Μετά το τέλος του αγώνα επέστρεψε στο παρκέ και όλο το ΟΑΚΑ σηκώθηκε το πόδι προκειμένου να τον αποθεώσει ενώ εκείνος δεν σταματούσε να τους ευχαριστεί. Και όχι μόνο να τους ευχαριστήσει αλλά να κάνει με τα δάχτυλα με νόημα... «του χρόνου» σαν να ήθελε να προαναγγείλει την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Gazzetta

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.