Πάνγκος: «Η Βαλένθια πιέζει για τον Καναδό γκαρντ»

Πάνγκος: «Η Βαλένθια πιέζει για τον Καναδό γκαρντ»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πάνγκος: «Η Βαλένθια πιέζει για τον Καναδό γκαρντ»
Ο Κέβιν Πάνγκος είναι... φευγάτος από την Αρμάνι Μιλάνο και η Βαλένθια έχει κινήσει τις διαδικασίες για να φέρει στο Fonteta τον Καναδό γκαρντ.

Ο Κέβιν Πάνγκος αναμένεται να αποχωρήσει από την Αρμάνι και οι πρόσφατες δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα επιβεβαίωσαν το status του Καναδού γκαρντ στο Μιλάνο.

Ο «Έκτορας» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως έκανε λάθος με τον Πάνγκος, εξηγώντας πως «δεν είναι ο σωστός οδηγός για το αυτοκίνητό μας» και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, η Βαλένθια πιέζει για την απόκτησή του.

Η Las Provincias αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού έχει κινήσει τις διαδικασίας για να αποκτήσει τον Πάνγκος, από τη στιγμή που ο Καναδός αποδεσμευτεί από την Αρμάνι.

Φέτος ο 30χρονος γκαρντ μετράει 7.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3 ασίστ μ.ό. σε πέντε αγώνες στη EuroLeague με τους Ιταλούς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.