Μπασκόνια: Οι εξηγήσεις του Μαρίνκοβιτς για τα 17 τρίποντα των Βάσκων

Μπασκόνια: Οι εξηγήσεις του Μαρίνκοβιτς για τα 17 τρίποντα των Βάσκων

Newsroom
.
Η Μπασκόνια τελείωσε τον αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με 17/36 τρίποντα και ο Βάνια Μαρίνκοβιτς κλήθηκε να ερμηνεύσει το... ξέσπασμα των Βάσκων πίσω από τα 6μ.75.

Από τη στιγμή που ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς επέστρεψε στη Βιτόρια για την τέταρτη θητεία του στην Μπασκόνια, οι Βάσκοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία, συνεχίζοντας πια από την τέταρτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 8-5 έπειτα από τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Κόντρα στους Σέρβους, η Μπασκόνια σημείωσε 17/36 τρίποντα και ο Βάνια Μαρίνκοβιτς τόνισε επί του θέματος: «Αυτοί είμαστε! Είμαστε αυτή η... τρελή ομάδα που θα πάρει αυτά τα σουτ. Ήμασταν πολύ τυχεροί με τον Ερυθρό Αστέρα».

Όσον αφορά τη θέση των Βάσκων στην κατάταξη, είπε: «Έχουμε βρει ρυθμό όμως πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια».

Ο Σέρβος περιφερειακός μετράει φέτος 10.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 11 συμμετοχές στη EuroLeague.

@Photo credits: acb Photo / A. Bouzo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.