Βιλντόζα: «Χρειαζόμαστε μία καλή νίκη»

Βιλντόζα: «Χρειαζόμαστε μία καλή νίκη»

Γιώργος Κούβαρης
1
O Λούκα Βιλντόζα μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία. Αποστολή στη Λυών: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Λούκα Βιλντόζα εκπροσώπησε την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού, λίγο πριν από την αναχώρηση για τη Γαλλία.

Ο Αργεντίνος πλέι μέικερ τόνισε ότι η ομάδα του θέλει μία καλή νίκη, ενώ πρόσθεσε ότι κανείς δεν είναι χαρούμενος με τα προηγούμενα αποτέλεσματα στη EuroLeague.

Όσα είπε ο Βιλντόζα:

Για τη διαχείριση του παιχνιδιού κόντρα στην Βιλερμπάν: «Κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι, θέλουμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και στην EuroLeague, είναι πολύ σημαντικό. 'Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι με τα τελευταία αποτελέσματα στην διοργάνωση, αλλά θεωρώ πως χρειαζόμαστε μια καλή νίκη».

Για την θέση της Βιλερμπάν στην βαθμολογία και το καινούργιο της γήπεδο: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει παίξει καλά στους τελευταίους αγώνες με τον νέο προπονητή και σίγουρα έχει επικίνδυνους παίκτες. Το νέο τους γήπεδο τους δίνει άλλη δυναμική, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.