Φενέρ: Φαβορί ο Σάρας για αντί-Ιτούδης, στο... κάδρο Τρινκιέρι και Σκαριόλο

Φενέρ: Φαβορί ο Σάρας για αντί-Ιτούδης, στο... κάδρο Τρινκιέρι και Σκαριόλο

Νίκος Καρφής
Φενέρ: Φαβορί ο Σάρας για αντί-Ιτούδης, στο... κάδρο Τρινκιέρι και Σκαριόλο
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είναι Νο.1 στη λίστα της Φενέρ για αντικατάσταση του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ στα υπόψιν βρίσκονται οι Τρινκιέρι και Σκαριόλο.

H διοίκηση της τουρκικής ομάδας έλυσε την συνεργασία της με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Βασική αιτία τα μέτρια αποτελέσματα της Φενέρ σε Τουρκία και Eurloleague, αλλά και το επεισόδιο που είχε με γείτονά του, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία έρευνας.

Σάρας και ακολουθούν Τρινκιέρι-Σκαριόλο

Πλέον η Φενέρ αναζητά τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού και υπάρχουν ορισμένα ονόματα στο τραπέζι. Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ιτούδη, είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που κυκλοφορεί ελεύθερος από τότε που τράβηξε χωριστούς δρόμους με τη Μπαρτσελόνα. Ο Λιθουανός ήταν παίκτης της Φενέρ το 2011 και γνωρίζει καλά τους ανθρώπους, κάτι που αποτελεί άλλο ένα θετικό στοιχείο σε μια ενδεχόμενη πρόσληψη.

Πάντως στη λίστα των Τούρκων βρίσκονται τόσο ο Αντρέα Τρινκιέρι όσο και ο Σέρτζιο Σκαριόλο. Tελευταία ομάδα του πρώτου η Μπάγερν πριν τον διαδεχθεί ο Πάμπλο Λάσο. Σχετικά με τον Σκαριόλο, δούλεψε στη Βίρτους από το 2021 μέχρι το 2023 και από τότε κυκλοφορεί ελεύθερος σε επίπεδο συλλόγων.

Ο Ιτούδης αποχαιρετά τη Φενέρ, έχοντας ρεκόρ 8-3 στο φετινό πρωτάθλημα Τουρκίας, ενώ στη Euroleague μέτρησε 6 νίκες και 7 ήττες σε 13 αγωνιστικές της διοργάνωσης. Ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες προπονητές των τελευταίων ηττών με κορυφαίες στιγμές του σαν head coaches, τους δύο τίτλους Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.