Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε στο «Αστρομπάλ», παίζει ο Γκριγκόνις (vids)

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε στο «Αστρομπάλ», παίζει ο Γκριγκόνις (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Γκριγκόνις
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε στη Λυών την προπόνηση του πριν από το ματς με την Βιλερμπάν (14/12, 22:00), με τον Μάριους Γκριγκόνις να δίνει κανονικά το «παρών» και να είναι έτοιμος για το ματς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΥΩΝ: Γιώργος Κούβαρης

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν στην νεόκτιστη «LDLC Arena» όπου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από τρεις σερί ήττες στην Euroleague.

Η αποστολή των «πρασίνων» έφτασε χωρίς προβλήματα στη Λυών το μεσημέρι της Τετάρτης και λίγο αργότερα η ομάδα πραγματοποίησε την προπόνηση της στο... Αστρομπάλ! Ο λόγος; η συναυλία του Sting στο γήπεδο όπου θα φιλοξενηθεί το ματς της 14ης αγωνιστικής της διοργάνωσης με αποτέλεσμα να κάνει... έξωση στον Παναθηναϊκό.

Το ευχάριστο για τον Εργκίν Αταμάν είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του καθώς προπονήθηκε κανονικά και χωρίς προβλήματα ο Μάριους Γκριγκόνις. Όπως είναι γνωστό ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο και η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη όπως είχε υπογραμμίσει και ο Τούρκος προπονητής λίγο πριν από την αναχώρηση από την Αθήνα.

 

Φυσικά υπολογίζεται κανονικά και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο οποίος θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ύστερα από 40 ημέρες στα πιτς λόγω του ρωγμώδους κατάγματος στο δάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Αν μη τι άλλο λύνονται τα χέρια του Αταμάν ο οποίος σημειωτέον μπορεί να υπολογίζει και στον Τζέριαν Γκραντ. Όπως είναι γνωστό, ο Αμερικανός γκαρντ είχε πρόβλημα με τενοντίτιδα στο γόνατο ωστόσο δηλώνει κανονικά το «παρών» ενόψει του κρίσιμου και must win (λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά το πρόσφατο 0/3) αγώνα απέναντι στην ουραγό (2-11) Βιλερμπάν.

Τα βίντεο του Gazzetta από την προπόνηση στο «Αστρομπάλ»

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.