Παναθηναϊκός: Με Γκριγκόνις σε Πριγκιπάτο και Μιλάνο

Παναθηναϊκός: Με Γκριγκόνις σε Πριγκιπάτο και Μιλάνο

Γιώργος Κούβαρης
Ο Μάριους Γκριγκόνις
Ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Μονακό (20/12) και την Αρμάνι Μιλάνο (22/12) όπου θα κριθεί το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του τις εκτός αναμετρήσεις με τη Μονακό (20/12) και την Αρμάνι Μιλάνο (22/12) για τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν.

Από την πλευρά του, ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και θα ακολουθήσει την αποστολή των «πράσινων». Εν συνεχεία, θα κριθεί το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους Μονεγάσκους και τους Ιταλούς.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν από την ένατη θέση της κατάταης στη EuroLeague ενώ ο Λιθουανός περιφερειακός μετράει 10.1 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 0.4 κλεψίματα μ.ό. σε 14 αγώνες στη διοργάνωση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.