Ερνανγκόμεθ: «Ο Τζέιμς από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της EuroLeague»

Ερνανγκόμεθ: «Ο Τζέιμς από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της EuroLeague»

Γιώργος Κούβαρης
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μονακό, τονίζοντας την ποιότητα του Μάικ Τζέιμς. Αποστολή στο Μονακό: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός πετάει για τη Γαλλία και το εκτός έδρας ματς απέναντι στη Μονακό (20/12, 20:00) με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να δίνει το... ρυθμό για όσα πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να φτάσουν στη νίκη.

Παράλληλα, ο Ισπανός αναφέρθηκε και στον Μάικ Τζέιμς, τον οποίο χαρακτήρισε ως «ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της EuroLeague».

«Είναι μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες, ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία της EuroLeague, θα είναι δύσκολο να τον σταματήσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θα δούμε τι θα γίνει. Προέρχονται από ήττα, οπότε θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη. Όπως και εμείς», είπε ο Ερνανγκόμεθ.

Και συνέχισε, αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του: «Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, στο μπάσκετ που θέλουμε να παίξουμε, να παίξουμε δυνατά, να τρέξουμε, να αμυνθούμε. Αν παίξουμε έτσι θα είναι δύσκολο να μας σταματήσουν».

Όσο για τον ίδιο και την ετοιμότητά του; «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

@Photo credits: eurokinissi, ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.