Μάικ Τζέιμς: «Η Μονακό είναι μια ομάδα, δεν είμαι μόνο εγώ που κάνω τα σουτ στο τέλος»

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Μάικ Τζέιμς.
Ο Μάικ Τζέιμς δε νιώθει μόνος του στη Μονακό ενώ θεωρεί ευθέως ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό πριν το συναπάντημα της 15ης αγωνιστικής στη EuroLeague.

Μονακό και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν... τα ξίφη τους στη 15η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Μάικ Τζέιμς όπως πάντα στις συναντήσεις με τους «πρασίνους» πρόσωπο του αγώνα.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκό τόνισε πως η ομάδα του Αταμάν αποτελεί άμεσο αντίπαλο των Μονεγάσκων και το παιχνίδι μόνο εύκολο δε θα είναι για την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς

«Ο Παναθηναϊκός απέχει μόλις μία νίκη από εμάς στη βαθμολογία, η σημασία του αγώνα είναι κατανοητή. Ο Παναθηναϊκός παίζει όλο και καλύτερα γιατί ξεκίνησε με τραυματισμούς, θα είναι ένα μεγάλο ματς και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη.

Ο ρόλος μου στην ομάδα; Προχωρώ μέρα με τη μέρα για να γίνω ο καλύτερος δυνατός παίκτης. Είμαι εδώ για να βοηθήσω να κερδίζουμε.

Η Μονακό είναι μια ομάδα, ένα γκρουπ, δεν είμαι μόνο εγώ που κάνω τα σουτ στο τέλος. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στο πρωτάθλημα και στην EuroLeague και νιώθω πολύ καλά. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, έχουμε φιλοδοξίες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας άμεσος αντίπαλος, μια ολοκληρωμένη ομάδα, θέλουμε να έχουμε την καλύτερη απόδοση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.