Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα η προπόνηση στη Γαλλία, κανονικά και ο Γκριγκόνις (vids)

Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα η προπόνηση στη Γαλλία, κανονικά και ο Γκριγκόνις (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Γκριγκονις
Κανονικά και χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR στο Πριγκιπάτο όπου θα αντιμετωπίσει τη Μονακό (20/12, 20:00) για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Το Gazzetta βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ: Γιώργος Κούβαρης

Μετά το «διπλό» στη Λυών απέναντι στη Βιλερμπάν και την... τόνωση της ψυχολογίας του μετά από τις τρεις διαδοχικές ήττες που είχαν προηγηθεί, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε και πάλι στη Γαλλία, αυτήν την φορά για να αντιμετωπίσει τον... κακό της δαίμονα, τη Μονακό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «πράσινοι» μετρούν 0/4 απέναντι στους Μονεγάσκους, έχοντας ηττηθεί και τις τέσσερις φορές που τους έχουν αντιμετωπίσει στην Euroleague τα δύο τελευταία χρόνια. Δύο από αυτές τις φορές ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ και άλλες δύο στο «Gaston Medecine» όπου πραγματοποίησαν χωρίς προβλήματα την προπόνηση την παραμονή του αγώνα.

Ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος ήταν αμφίβολος λόγω της τενοντίτδας που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Εργκίν Αταμάν λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας και θα δώσει κανονικά το «παρών». Όπως ακριβώς είχε κάνει και στο προηγούμενο ματς με την Βιλερμπάν.

Αν μη τι άλλο δεν βάζει προβληματισμούς στον Τούρκο προπονητή καθώς ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ έχει εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα της ομάδας, πραγματοποιώντας, μάλιστα, και εξαιρετική εμφάνιση την περασμένη Πέμπτη στην «LDLC Arena» της Λυών.

Αυτό σημαίνει ότι με εξαίρεση τον Ιωάννη Παπαπέτρου δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα και απουσίες ενόψει του πρώτου αγώνα της «διαβολοβδομάδας». Ο Παναθηναϊκός AKTOR αρχικά φιλοξενείται από την Μονακό (19/12, 20:00) και δύο μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο (21/12, 21:45) στο «Mediolanum Forum» έχοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Την αποστολή της ομάδας ακολούθησαν και 120 φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει το... ζέσταμα από το αεροπλάνο και δη στην πτήση τσάρτερ που είχε οργανώσει το «AKTINA Travel Group». Να σημειωθεί ότι αναμένεται στο Πριγκιπάτο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δια ζώσης το «τριφύλλι».

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.