Γκραντ: «Έχω έξτρα κίνητρο κόντρα στην Αρμάνι»

Γκραντ: «Έχω έξτρα κίνητρο κόντρα στην Αρμάνι»

Γιώργος Κούβαρης
Τζέριαν Γκραντ
Ο Τζέριαν Γκραντ μιλώντας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο για την 16η αγωνιστική της Euroleague (22/12, 21:45) αναφέρθηκε στο έξτρα κίνητρο που έχει και το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να συνεχίσει να βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ: Γιώργος Κούβαρης

Τη σεζόν 2020-21 βρέθηκε στο ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο υπό τις οδηγίες του Ετόρε Μεσίνα. Βέβαια ο Ιταλός προπονητής δεν του έδωσε πολλές ευκαιρίες καθώς στα 26 ματς που είχε αγωνιστεί περνούσε μόλις 12:23 λεπτά στο παρκέ έχοντας κατά μέσο όρο 2.8 πόντους και λιγότερες από μία ασίστ και ένα ριμπάουντ.

Ο Τζέριαν Γκραντ θα κληθεί το βράδυ της Παρασκευής (22/12, 21:45) να τεθεί αντιμέτωπος με την άλλοτε ομάδα με την οποία είχε «γράψει» τις πρώτες του συμμετοχές στην Euroleague. Και όπως είπε στο περιθώριο της προπόνησης του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR στο «Mediolanum Forum» έχει ένα έξτρα κίνητρο...

«Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το μomentum ώστε στη συνέχεια να πάρουμε ακόμα περισσότερες νίκες. Απέναντι στην Αρμάνι πρέπει να προσέξουμε τα λάθη, να προστατεύσουμε τις κατοχές μας και να μην τους δώσουμε εύκολα σουτ» είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος συνέχισε σε ερώτηση για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες καθώς αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 600 φίλοι της ομάδας στο «Mediolanum Forum» του Μιλάνου:

«Είναι θαυμάσιο να τους έχουμε στο πλευρό μας. Μας βοηθούν να προχωράμε και ειδικά από τη στιγμή που μας υποστηρίζουν και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Και το να έχουμε ανάλογη ατμόσφαιρα και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι κάτι πολύ καλό για εμάς» ενώ για το αν έχει έξτρα κίνητρο απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο όπου δεν πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Ετόρε Μεσίνα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα τη σεζόν 2021-22, είπε:

«Φυσικά! Πάντα όταν αντιμετωπίζεις τους παλιούς συμπαίκτες σου και τον πρώην προπονητή σου, έχεις ένα έξτρα κίνητρο να δείξεις ότι μπορείς να παίξεις. Νιώθω πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή παίζω καλά και βοηθάω την ομάδα μου να κάνει διαφορετικά πράγματα. Είμαι ενθουσιασμένος για να συνεχίσω έτσι και απέναντι σε παλιούς μου γνώριμους».

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.