Παναθηναϊκός: Επέκταση στον Γκραντ, μένει «πράσινος» μέχρι το 2026 (vid)

Παναθηναϊκός: Επέκταση στον Γκραντ, μένει «πράσινος» μέχρι το 2026 (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Τζέριαν Γκραντ
Ο Τζέριαν Γκραντ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέχρι το 2026. Αποστολή στο Μιλάνο: Γιώργος Κούβαρης.

Στην πόλη όπου ο Τζέριαν Γκραντ βίωσε μία μπασκετική απογοήτευση, το Μιλάνο, έλαβε καταπράσινα χαρμόσυνα νέα.

Το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ με τον Παναθηναϊκό θα έληγε το καλοκαίρι του 2024. Ο χρόνος που χρησιμοποιήσαμε δεν είναι τυχαίος.

Πλέον, η συμφωνία του με τους «πράσινους» θα έχει άλλα δύο έτη, δηλαδή θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2026, όταν ο Γκραντ θα είναι 34 ετών.

Απέναντι στην παλιά του ομάδα, την Αρμάνι Μιλάνο (στη νίκη του Παναθηναϊκού με 76-68) ο Γκραντ σημείωσε στη στατιστική του 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 32:07.

Ήδη ο Αμερικανός γκαρντ είναι δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής (28:27) μόνο πίσω από τον Ντίνο Μήτογλου (31:26).

Πάνω απ' όλα η άμυνα

Στον Παναθηναϊκό εκτίμησαν την αγωνιστική του εικόνα και την αντάμειψαν με αυτή την επέκταση, αφού ο Γκραντ (στη EuroLeague) μετράει 8.6 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ, 1.8 κλεψίματα, αλλά και τεράστια αμυντική προσφορά, η οποία δεν μπορεί να αποτυπωθεί μόνο στον τομέα των κλεψιμάτων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.