Λεσόρ: Όλα καλά με τις εξετάσεις του σέντερ του Παναθηναϊκού

Λεσόρ: Όλα καλά με τις εξετάσεις του σέντερ του Παναθηναϊκού

Γιώργος Κούβαρης
Λεσόρ
Ο Ματίας Λεσόρ υποβλήθηκε σε εξετάσεις αμέσως μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού AKTOR από το Μιλάνο οι οποίες ήταν καθαρές. Δεν παίζει με Προμηθέα, αμφίβολος για τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Γάλλος σέντερ έπεσε άτσαλα λίγο πριν από το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ.

Όμως τέλος καλό όλα καλά για τον Λεσόρ καθώς οι εξετάσεις ήταν καθαρές, κάτι που σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να αγωνιστεί στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα την ερχόμενη Πέμπτη (28/12) στο ΟΑΚΑ. Βέβαια ο παίκτης των «πρασίνων» πονάει, κάτι που φάνηκε έντονα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι.

Η αποστολή των «πρασίνων» επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αθήνα και ο Λεσόρ πήγε απευθείας στο «ΥΓΕΙΑ» προκειμένου να υποβληθεί στις εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως καθησυχαστικά καθώς ήταν «καθαρές» χωρίς να έχει πειραχτεί κάποιο οστό. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι ακόμα και μετά την άφιξη της ομάδας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Λεσόρ μετά βίας περπατούσε και πάντα υποβασταζόμενος.

Το σίγουρο είναι ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα ωστόσο δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας (24/12, 20:15) για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό AKTOR το κλίμα είναι εξαιρετικό μετά το 2/2 στην «διαβολοβδομάδα» εκτός... ΟΑΚΑ και την πρόσφατη νίκη τους στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο 9-7 ρεκόρ με αποτέλεσμα να βρεθούν στην 4η θέση της κατάταξης ισοβαθμώντας με άλλες επτά ομάδες!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.