Παπαπέτρου: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή

Παπαπέτρου: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή

Γιώργος Κούβαρης
.
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου παραμένει εκτός δράσης από τον περασμένο Οκτώβριο λόγω της επέμβασης στο γόνατο και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στα παρκέ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στα τέλη Οκτωβρίου με σκοπό να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που κουβαλούσε στο γόνατο από το καλοκαίρι.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία περίπου δυο μηνών, στην πράξη ο διεθνής φόργουορντ έμεινε στα «πιτς» λίγο περισσότερο και πλέον φαίνεται πως μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση, ανεβάζοντας σχετικό story με μια κλεψύδρα.

O Παπαπέτρου αγωνίστηκε μόνο στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ (8π., 4ριμπ.), χάνοντας ουσιαστικά όλο τον α' γύρο της regular season και ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε ότι θα είναι έτοιμος από το νέο έτος.

Στο μεταξύ, το «τριφύλλι» ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (28/12, 21:15) με στόχο να βελτιώσει τη θέση του στην κατάταξη και να εδραιωθεί στα ψηλά πατώματα ενόψει της συνέχειας.

1

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.