Παναθηναϊκός: Η φανέλα του Παπανικολάου στο νέο VIP Lounge του ΟΑΚΑ

Γιώργος Κούβαρης
1
Το ανακαινισμένο VIP Lounge του ΟΑΚΑ φιλοξενεί τις φανέλες όλων των ομάδων που έχει αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός AKTOR στη EuroLeague, μεταξύ άλλων εκείνη του αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, με τις υπογραφές όλων των παικτών των «ερυθρόλευκων».

Οι χώροι του VIP Lounge του ΟΑΚΑ ανακαινίστηκαν και προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές ανέσεις στους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR, φιλοξενώντας μεταξύ άλλων τα Meet & Greet Sessions μετά τους εντός έδρας αγώνες των «πράσινων» στη EuroLeague, όπου η ΚΑΕ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της να συναντούν τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει συγκεντρώσει στον χώρο τις φανέλες όλων των ομάδων που έχει αντιμετωπίσει στη EuroLeague, μεταξύ αυτών του Κώστα Παπανικολάου με τις υπογραφές όλων των παικτών του Ολυμπιακού.

1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.